1:a blogginlägget

Under första veckan i februari tog jag och min son en sista minuten resa till Kanarieöarna. Att få sol, värme och vila var det enda vi hade på schemat. Efter några dagars avkoppling i de mindre behagliga solstolarna började kreativiteten komma tillbaka. Där och då bestämde jag mig för att starta en blogg och på den vägen är det. Förutom att jag förhoppningsvis lär mig mer om blogglivet så önskar jag att det här blir en plats där du kan känna igen dig i mina inlägg, få nya ideér och inspireras.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.