Så får du ordning i hallen -5 tips!

Äntligen fick jag rensa och ordna upp i vår groventré. Det har varit alldeles för mycket saker i den och på tok för lite förvaring. Det viktiga i en hall är att tänka den mer som en passage än ett rum. Det ska vara lätt att hänga av sig annars riskerar det att bli högar på golvet och skor framför dörren.

1.Tänk höjd! Jag började med att sätta upp hyllor på konsoler för att utnyttja höjden på ett bättre sätt.

2. Korgar och lådor. På hyllan har varje familjemedlem varsin korg där det lätt går att lägga ner sina saker.

3. Krokar. Jag köpte många krokar som jag sedan skruvade fast på en ekbräda för att sedan fästa på väggen. Blandade storlekarna på krokarna. Små för nycklar mm och lite större för väskor och större saker.

4. Möbel med förvaring. Tänk praktiskt när det gäller hallen. Att gömma så mycket som möjligt ger ett rent och snyggt intryck. Den här möbeln köpte jag begagnad och de tre rottingkorgarna följde med. Här har jag låtit sonen ha sina saker då han inte når upp till hyllan på konsoler. Kompletterade med ytterligare 2 korgar på hyllan nedanför som får fungera som ”diverselådor”.

5. Skor. Sätt undan skor som inte används. Jag insåg att vi hade både sommar och vinterskor framme samt sonens urvuxna, vilket är otroligt onödigt. Jag tänkte först köpa en skohylla att skjuta in under hallmöbeln men insåg att det fungerar bra att ha det som det är. Har tänkt lägga dit en mindre hallmatta så vi kan ställa skorna på den om de är blöta.

På återseende ❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.