DIY – Hur du gör en griffeltavla!

I köket har vi byggt in kyl och frys. På sidan om kylen hängde det ett tidningsställ där vi förvarade post, tidningar mm. Problemet blev att allt hamnade där, även papper som lika gärna kunde slängas. Nu när jag ändå hade köpt självhäftande griffeltavla, tänkte jag tag i saken en gång för alla! 🙂

”Griffelplasten” köpte jag här:

https://track.adtraction.com/t/t?a=1199854180&as=1307792153&t=2&tk=1&url=https://m.clasohlson.com/se/Sj%C3%A4lvh%C3%A4ftande-griffeltavla/44-2463

Inlägget är reklam för Clas Ohlson och innehåller annonslänkar.

Ur kaoset föds idéerna 🙂

Mät och klipp ut rätt mått. Sedan är det bara klistra fast på önskad yta.

Hittade den här trälåda som jag tänkte hänga upp som tidningshållare. Sprayade den vit.

Den här söta flamingon är egentligen en knopp för lådor. Kommer använda den som krok. Jag tog självhäftande kardborreband ( som jag skrev om i förra inlägget) , att fästa den med.

Blev griffelplast över som jag tänkte märka upp hyllan och de andra sakerna med.

Nu är det bara börja planera för veckan! Tänkte skriva upp alla aktiviteter, mitt schema (då jag arbetar oregelbundna tider) och en veckomeny 👍 Vet inte hur det är för er men här i huset är det jag som har koll på alla dessa saker.. förvarat i mitt huvud!! Att få skriva upp dem gör att jag kan släppa dem och kanske inte känner mig lika stressad, samtidigt som de andra också ser vad som behöver göras. Win, win ❤️

Snacka om att ha koll på läget! Dottern trodde dock att systemet skulle falla direkt, hon sa att jag kommer glömma ändra när det blir ny vecka.. Hon har varit med förr stackarn, haha. Men nu ger vi detta en chans, kan inte bli värre 😉

Ha en fin måndag 💕

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.