DIY – Småförvaring av glassbägare!

Jag hade lovat mig själv att jag i veckan skulle lösa två saker! Det ena var alla kryddpåsar som ligger halvt uthällda i en kökslåda och det andra var att försöka samla småsakerna i badrummet på ett stället. Man tager vad man haver och den här gången fick det bli glassbägare! Dels för att de är bra storlek för småsaker och dels för att det var vad jag hade hemma.

Så här gjorde jag:

Tog fram några glassbägare.

Sprayade dem.

Några blompinnar fick bli handtag så att det blir lättar att lyfta samt att jag behövde något att limma ihop bägarna mot. Peta försiktigt bort limtrådar och överblivet lim när det svalnat något (om du använder limpistol).

Dekorerade med ett läderband som jag satte runt alla bägarna. Fäste med en skruv och mutter. Behöver inte vara läder men kan vara bra att sätta något runt för att göra bägarna stadigare. Fäst med lite lim.

Ville täcka blompinnarna med något svart, hittade ett oanvänt skosnöre. Med limpistol limmade jag fast snöret runt blompinnarna.

Högst upp limmade jag fast en bit läderrem så det blev en ögla.

Sen var det bara att plocka ihop kryddpåsar och buljongtärningar som låg utspridda i lådan. Såg att det åkt bort lite färg från kanten på ena bägaren, får dutta på lite ny imorgon . Ibland löser färgen upp när man använder smältlim, så det gäller att vara lite försiktig.

Och så var det då småsakerna i badrummet…

Här gjorde jag det ganska enkelt för mig och klädde bägarna med dekorplast i marmor. Sedan märkte jag upp dem med Dymo präglingsmaskin. Och så här blev de!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.