Låt solen flytta in med gula gardiner!

Ända sedan jag tog ner julgardinerna har jag funderat på vad jag vill ha i köksfönstret under våren. Har faktiskt inte haft några gardiner alls sista veckorna. Det är ofta så med gardiner, att jag får en bild i huvudet hur de ska se ut men sen finns inte de gardinerna att köpa eftersom de är påhittade. En sak visste jag och det var att jag ville ha något med gult och svart i.. Beställde först ett par andra gardiner men den gula färgen var inte som på bilden och passade inte mig just nu.

Till sist hittade jag äntligen ett par som jag tycker om, även om det egentligen inte är den stil jag brukar ha.. De fick åka upp igår kväll och så här blev det!

Kanske är det för att jag en längre tid känt mig så trött, som det gula lockar. Tror gult är förknippat med energi..?

De här kopparna från Arabia tog jag reda på för längesen från ett dödsbo, visst är de fina? Passade bra in nu i min tillfälliga retro period, haha!

När jag var och handlade igår köpte jag några kvistar blåbärsris, tyckte de var så söta.

Lite ljus+ salt och pepparkar, formade som citroner får pryda bordet. Träfatet är egentligen en bricka som jag vänt upp och ner. Brickan köpte jag på loppis för 20:-

Nej! Han får inte vara på bordet men den här gången passade han in rätt bra, fick vara med på bild innan han blev nerlyft 🙂

Nu är det bara resten av köket kvar! Som alltid när jag håller på med något blir det fint just där jag inreder men kaos runt omkring! Jag uppdaterar med mer bilder eftersom här på bloggen.

Hoppas ni alla får en riktig fin fredag! 🌞

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.