5 anledningar till att återbruka konservburkar!

Ny vecka, nya möjligheter 😀 Tog hem några stora konsverburkar som jag har återbrukat, tänkte dela med mig av hur de blev till er! Blev några mindre också när jag ändå höll på 😉

Nedan följer beskrivning och fler bilder.

Tomma burkar som jag diskade upp ordentligt!

Sedan sprayade jag dem lite olika färger. Några ville jag ha tvåfärgade. Maskerade halva burken, sprayade och lät torka. Sedan är det bara täcka för den målade ytan och spraya andra halvan.

•Den ljusblå burken fick ett avklippt bälte runt sig. Klippte även en smal bit från bältet som jag gjorde till ögla för att kunna hänga upp den. Allt limmat med limpistol.

• Den stora mittersta burken fick bli guld och svart. Mitt på limmade jag fast ett beslag som har suttit på en byrå tidigare. Vill du att den ska sitta ordentligt fast är det säkert bättre att göra hål i burken och skruva fast beslaget. För mig var det bara en detalj och behöver inte tåla någon belastning.

• Den stora burken till höger är mörkgrön, lite svårt att se på bilden. Runt den satte jag en avklippt axelrem från en väska jag inte längre använder. Klippte även av en bit så att haken du spänner fast i väskan följde med. Den limmade jag fast i burken så att den också går att hänga upp.

• På den mindre gula burken satte jag en griffel etikett och en halv zebra. Zebran är från barnens utrensade leksaker. Nöp av den på mitten med en avbitare. (Kändes lite hemskt, är ju djurälskare) Sedan limmade jag fast zebran på framsidan, hade tänkt sätta bakdelen på andra sidan burken men fick bli en magnet istället.

• Den rosa burken fick bli ”fluffy” Hade en bit lurvigt tyg hemma. Klippte småbitar och limmade fast runt kanterna.

De hängande burkarna 😊

”Fluffyburken” ska jag ha på mitt sminkbord och den gula fick ett annat användningsområde än pennor.. ny bild nedan.

Kan ju alltid försöka! 😀

Den guldiga och svarta burken fick bli kruka i köksfönstret. Passade bra in mot de nya gardinerna!

Det här var ett riktigt roligt pyssel och kommer garanterat göra det igen!

Hoppas ni alla får en riktigt bra start på veckan. Här uppe i norr har vi nu sportlov så jag ska vara ledig måndag och tisdag med sonen. Idag står slalom på schemat!

Ha det gott 💕

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.