Vårt sovrum före och efterbilder

Jag hade tagit ledigt från jobbet två dagar för att vara ledig med sonen som har sportlov. Helt plöstslig åkte han iväg och sov över hos en kompis och jag blev ensam hemma en hel dag!

Vårt sovrum har länge varit ett rum som jag inte har trivts i. Det har fyllts med saker som inte hör hemma i det. En del saker har ställts in för att de inte rymdes någon annanstans. Känslan har varit mer eller mindre förråd.. Jag har också vetat att det skulle krävas en rejäl insats för att ta tag i det, vilket det inte har funnits energi och ork till tidigare. Men då igår när jag fick vara själv och fundera en stund så satte jag igång!

Hade tidigare inhandlat en tapetrulle som jag tänkte sätta som fondtapet ovanför sängen och började med det kl 07:00. Det momentet gick relativt snabbt men som alltid stannar det inte där. Insåg att de vita väggarna inte gav något mysigt intryck. Tog bilen in till stan med en tapetbit i högsta hugg. Sprang in på färgaffären och köpte väggfärg i en varm kulör. När jag satt där i bilen kom jag på att inredningen inte passade till den nya färgen! Jag ”behövde” inhandla ett nytt överkast, gardiner, lite kuddar och några doftljus 😀 Efter det var jag jättemotiverad att sätta igång!

Har nu målat alla väggar utom en och väggen ovanför sängen är färdig. (Bortsett från lite små saker som ger den sista ”touchen”). Här kommer lite bilder.

Här är fondtapeten och väggfärgen som jag använde.

En obäddad säng förstärker känslan av hur omotiverad jag var att vistas i detta rum!

Och så här blev det! Betydligt mysigare att vara här nu 🙂
Nu är det bara resten kvar.. Uppdaterar här på bloggen, följ med vet jag!

Ha en underbar dag!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.