Underbar sömn och omgjorda möbler -DIY

Jag tror helt klart att sömnen kan störas när man sover i ett rum som inte känns bra. I flera månader har jag vaknat mitt i natten, blivit pigg och legat och filosoferat tills.. Alarmet ringer på morgonen! Då blir jag såå trött och vill inget annat än sova.

Men i natt har jag sovit hur bra som helst! Kanske är det inbillning eller så är det för att sovrummet faktiskt börjar kännas väldigt mysigt! Tänkte dela mig av lite nya bilder samt några bilder på byråer som fick sig ett ansiktslyft i farten 😊

Köpte två stycken av dessa på Jysk för en billig penning, tror egentligen att det mer är hurtsar än byråer.

Den vita färgen ersattes med kalkfärg i en petrolblånyans. Tyvärr hade jag köpt lite för lite färg och de hade inte mer på lager i butiken. 😟 Får helt enkelt vänta ett tag innan jag kan måla på den ett varv till. (Därav de vita ”prickarna” som lyser igenom färgen på nästa bild.)

På ovansidan använde jag mig av dekorplast i marmor och skruvade fast andra handtag än de som följde med. Sedan sköt jag ihop de två hurtsarna.

Lite dekoration som får pryda möbeln.

Även hyllan ovanför sängen fick lite inredningsdetaljer 🌱🕯

Nu är det dags att jobba en stund och sedan blir det middag med gänget på jobbet, trevligt värre 👍

Jag hoppas att ni alla har en fin eftermiddag och kväll 🌸

Kommentera gärna och såklart blir jag superglad om ni vill följa mig och mina projekt ❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.