Gammal tavla får nytt liv – DIY

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra start på dagen. Hos mig har det fina vårvädret bytts ut mot snö! ☹️ Nu längtar jag efter ljus och värme ☀️

Har sett lite olika varianter på hur man kan återbruka gamla ramar. Kom på att jag har en tavla från min mormor som jag fick när hon gick bort. Tavlan i sig är inget som passar in hos mig men jag tyckte ramen var fin, älskar gamla ramar ❤️

Det är alltid lite jobbigt med saker som man fått från någon som gått bort, känns som man måste behålla dem för att vara snäll på något sätt.. Hur som helst tänkte jag att det är väl bättre att ramen kommer upp på väggen än att tavlan står ute i förrådet och inte syns alls. Hittade en liten ram också men den måste jag fundera en stund till på vad jag ska ha i den.

Här är ramarna. Visst är de fina?

Hade tänkt häfta fast snören på baksidan men häftpistolen gick i strejk så det fick bli häftstift istället.

Köpte de här klämmorna tidigare för att jag tyckte de var söta. Visade sig att de passade väldigt bra till ramen 😀

Så här blev resultatet 😀 Jag valde några små foton som vi tagit med polaroidkameran, ett blomblad och mormors klocka ❤️

Nu ska jag göra mig iordning och åka till jobbet. Ha en fortsatt fin dag 💕

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.