Städa, städa varje fredag…

Äntligen fredag! Jag älskar fredagar, även om jag ibland arbetar helg så är den veckodagen något speciellt.. Idag fick jag mig dock en ledig dag, helt oplanderad. Som jag skrev tidigare så fick jag fel på bilen förra veckan, hämtade ut den i onsdags och i dag när jag skulle åka till jobbet var den stendöd! Ringde till bilverkstaden och de sa att jag skulle ladda upp batteriet och köra bilen till dem så jag ringde jobbet och sa att jag blir hemma idag.

Satte igång och städa här hemma, var inte meningen att det skulle vara en storstädning men det blev det! Har gnuggat på i 6 timmar!! Tänkte dela med mig av några bilder från mitt nystädade badrum. Badrummet är i anslutning till vårt sovrum, är så skönt att ha en egen toalett!

Nu ska jag ta mig ett glas bubbel och gubben ska grilla 🥂🍗Jag hoppas ni får en jättefin kväll 🤗💕

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.