Målning och omgjort sminkbord!

God morgon på er! Hann inte med att skriva här igår då jag höll på färdigställa sovrummet!

Och nu är det äntligen klart! 😀 Hade en vägg omålad men också den vägg som jag har haft mest problem med.. Anledningen? Mannen ska ha en tv på den. Tycker det är svårt att inreda när teknikprylar och sladdar finns med i bilden 🙈 Men jag gjorde så gott det gick och måste säga att det helt klart blev finare än innan!

Sminkbordet från Ikea fick lite dekorplast på sig och ett handtag på lådan. Bytte till en mindre spegel men ska försöka hitta en rund spegel med guldram och sätta dit istället. I korgen under Sminkbordet, gömde jag en ful skarvsladd och lite kablar.

Så här såg det ut innan 🙈🙉 Gubben smackade upp tv:n innan jag hann blinka och dessutom på ett stället som inte alls följde några linjer i resten av rummet! Sminkbord och spegel åkte in när bonusdottern flyttade och inte hade plats för det. Varje kväll har jag mått dåligt av att se röran men nu kan jag andas lugnt igen 😉

Nu ska jag ta mig lite kaffe, en promenad och ladda för lite kvällsjobb. Hoppas ni får en riktigt fin tisdag ❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.